Bloemschikcursussen in Boxtel

Al meer dan 10 jaar organiseren wij cursussen bloemschikken. Sinds najaar 2014 worden de cursussen gegeven door Corien Hoogenboom, met hulp van Judith van Kemenade, in het werkatelier van Corien (naast het woonhuis aan Velderswegje 1, 5281 PA in Boxtel).

Je kunt komend najaar 2017 meedoen met de basiscursus op donderdagavond of met de cursus voor gevorderden op woensdagavond van 19:30 tot 22:00 uur. De cursus bestaat voor elke groep uit een serie van 4 lesavonden, waarop verschillende technieken aan bod komen. Hieronder de data en lesonderwerpen:

• Les 1 op 27 en 28 september: najaarskrans
  • Les 2 op 25 en 26 oktober: vegetatieve schikking
  • Les 3 op 15 en 16 november: bekleden van ondergrond
  • Les 4 op 6 en 7 december: Kerststuk
  •

De kosten (najaar 2017) bedragen per blok van 4 avonden € 40,- voor leden. Ook als je geen lid bent van Groei&Bloei kun je meedoen; je betaalt dan € 52,00.

Deze prijzen zijn inclusief alle hulpmiddelen zoals steekschuim, prikkers, draad en zo. Wel breng je zelf je eigen snoeitang, draadtang en een scherp mesje mee. Verder hoor je vóór iedere volgende les welke extra materialen je nog meer mee moet brengen zoals de ondergrond, bloemen, groen en dergelijke.

Zin om mee te doen aan deze leuke en gezellige avonden?

Meld je dan aan voor één van de cursussen! Je steekt er een boel van op en gaat elke lesavond met een mooi werkstuk naar huis. Geef je op bij Corien Hoogenboom, tel. (0411) 678359 of per e-mail: Corien Hoogenboom.

Meer informatie?

Klik hier voor alle informatie op papier. Heb je nog vragen over de cursussen, neem dan gerust contact op met Corien Hoogenboom.

Cursisten met voldoende ervaring en niveau kunnen, als zij dat willen, deelnemen aan de regionale wedstrijden, zoals bijvoorbeeld het Zuid Nederlands Kampioenschap Bloemschikken dat jaarlijks door Groei&Bloei wordt georganiseerd.

Volkstuin:125 mm regen
Kerk in de tuin -  no. 815 week 37 2017