Bloemschikcursussen in Boxtel

Al meer dan 10 jaar organiseren wij cursussen bloemschikken. Sinds najaar 2014 worden de cursussen gegeven door Corien Hoogenboom, met hulp van Judith van Kemenade, in het werkatelier van Corien (naast het woonhuis aan Velderswegje 1, 5281 PA in Boxtel).

Je kunt dit najaar 2017 nog meedoen met de cursus op donderdagavond van 19:30 tot 22:00 uur. De cursus bestaat normaal uit een serie van 4 lesavonden, waarop verschillende technieken aan bod komen. Hieronder de resterende data en lesonderwerpen:

• Les 3 - op 15 en 16 november: festoen of guirlande
  • Les 4 - op 6 en 7 december: Kerststuk

De kosten bedragen € 10,00 per lesavond voor leden. Ook als je geen lid bent van Groei&Bloei kun je meedoen; je betaalt dan € 13,00 per lesavond.

Deze prijzen zijn inclusief alle hulpmiddelen zoals steekschuim, prikkers, draad en zo. Wel breng je zelf je eigen snoeitang, draadtang en een scherp mesje mee. Verder hoor je vóór iedere volgende les welke extra materialen je nog meer mee moet brengen zoals de ondergrond, bloemen, groen en dergelijke.

Zin om mee te doen aan deze leuke en gezellige avonden?

Meld je dan aan! Je steekt er een boel van op en gaat elke lesavond met een mooi werkstuk naar huis. Geef je op bij Corien Hoogenboom, tel. (0411) 678359 of per e-mail: Corien Hoogenboom.

Meer informatie?

Klik hier voor alle informatie op papier. Heb je nog vragen over de cursus, neem dan gerust contact op met Corien Hoogenboom.

Cursisten met voldoende ervaring en niveau kunnen, als zij dat willen, deelnemen aan de regionale wedstrijden, zoals bijvoorbeeld het Zuid Nederlands Kampioenschap Bloemschikken dat jaarlijks door Groei&Bloei wordt georganiseerd.

het begin
Mijn tuin is winterklaar! Maar wat is dat eigenlijk….