Activiteiten & Actueel

Noël van Mierlo vertelt over 'De verbinding tussen architectuur, natuur en de mens'

Groei & Bloei afdeling Het Groene Woud heeft Noël van Mierlo bereid gevonden om zijn inspirerende lezing te geven over 'de verbinding tussen architectuur, natuur en de mens'.

Van Mierlo is een bezielde tuinontwerper van avontuurlijke luxe groene buitenruimtes. De basis van zijn visie is ontstaan door te reizen in landen waar de natuur veel vanzelfsprekender is dan hier; onder andere Canada, Scandinavië, VS en Australië.

Een goede tuin is in balans en geeft je jaarrond iets om naar uit te kijken en je over te verwonderen. Essentieel in ieder ontwerp is dat mens, natuur en architectuur met elkaar in verbinding staan. De ideale tuin is in zijn ogen voor een klant als je naar een tuin kunt kijken terwijl je er zelf onderdeel van bent.

Noël van Mierlo finalist SGD awards 2019, in Engeland een prestigieuze prijs, met een Japanse watertuin. Noël komt ook bij Huis en Tuin op tv in de herfstaflevering van Stream Garden.

Noël heeft een kleurrijk verhaal met prachtige foto's. Kortom een uitgebreide lezing over persoonlijke drijfveren, inspiratie, visie en samenwerkingen.

Voor meer informatie over de inhoud van de lezing klik Opens external link in new windowhier.

 

Datum: 30 oktober

Tijd: 20.15u

Plaats: Gemeenschapshuis De Walnoot, Reginahof 1 te Boxtel

Toegang: gratis

meer

 

 

 

15
Jan
Vergeten smaakmakers en paradijskorrels (Blik op de Tuin - 884)
10
Jan
VAN VERVAL TOT HOTEL