Bloemschikcursussen in Boxtel

Al meer dan 10 jaar organiseren wij cursussen bloemschikken voor beginners en gevorderden. Sinds najaar 2014 worden de cursussen gegeven door Corien Hoogenboom, met hulp van Judith van Kemenade, in het werkatelier van Corien (naast het woonhuis aan Velderswegje 1, 5281 PA in Boxtel).

De cursus bestaat uit een serie van 4 of 5 lesavonden in voor- of najaar, waarop verschillende technieken aan bod komen.

De kosten bedragen € 10,00 per lesavond voor leden. Ook als je geen lid bent van Groei&Bloei kun je meedoen; je betaalt dan € 13,00 per lesavond.

Deze prijzen zijn inclusief alle hulpmiddelen zoals steekschuim, prikkers, draad en zo. Wel breng je zelf je eigen snoeitang, draadtang en een scherp mesje mee. Verder hoor je vóór iedere volgende les welke extra materialen je nog meer mee moet brengen zoals de ondergrond, bloemen, groen en dergelijke.

Zin om mee te doen aan deze leuke en gezellige avonden?

Meld je dan aan! Je steekt er een boel van op en gaat elke lesavond met een mooi werkstuk naar huis. Geef je op bij Corien Hoogenboom, tel. (0411) 678359 of per e-mail: Corien Hoogenboom. Ook voor uitgebreidere informatie kun je met haar contact opnemen.

Cursisten met voldoende ervaring en niveau kunnen, als zij dat willen, deelnemen aan de regionale wedstrijden, zoals bijvoorbeeld het Zuid Nederlands Kampioenschap Bloemschikken dat jaarlijks door Groei&Bloei wordt georganiseerd.

Westlandse buitenplaatsen van weleer
De kracht van kruiden - Blik op de tuin no. 879