De moestuingroep

Onze afdeling heeft sinds enkele jaren ook een gezellige actieve moestuingroep!

Van het vroege voorjaar tot ver in de herfst organiseren de leden gezamenlijke activiteiten rond moestuinieren en fruit telen. Dat kunnen bezoeken aan tuinen van moestuingroepsleden zijn, maar ook excursies naar bekende en minder bekende moes- en fruittuinen. In het voorjaar worden zelfgekweekte plantjes en zaden geruild. Je profiteert natuurlijk van de aanwezige kennis van de meer ervaren moestuiniers, maar de groep organiseert ook speciale instructieavonden waarop iedereen weer iets bij kan leren.

Op de sfeervolle jaarafsluiting in december worden dan weer de nieuwe plannen voor het volgende seizoen gesmeed.

Als je belangstelling hebt om je aan te sluiten bij de moestuingroep, stuur dan een mail naar Marie José Meertens.

het begin
Mijn tuin is winterklaar! Maar wat is dat eigenlijk….