Groei&Bloei afdeling Het Groene Woud, voor iedereen met een groen hart

Langs De Dommel

De vereniging

Onze vereniging wil het plezier dat wij beleven aan tuinieren en bloemschikken graag delen met anderen. We bestaan al ruim 23 jaar! Sinds 1994 organiseren we interessante lezingen, tuinreizen, excursies en workshops. En als je van bloemschikken houdt dan zijn er verschillende cursussen die je kunt volgen of demonstraties om te bekijken.

Onze uitvalsbasis ligt in het hart van "Het Groene Woud", een nationaal landschapspark tussen Tilburg, Eindhoven en 's-Hertogenbosch. Onze leden komen uit de plaatsen Boxtel, Esch, Gemonde, Haaren, Liempde, St. Oedenrode, Oirschot en Oisterwijk. In deze omgeving, die zich ontwikkelt tot één van de meest natuurrijke gebieden van Nederland, organiseren wij allerlei activiteiten voor tuinliefhebbers.

Lidmaatschap

Het lidmaatschap van een Groei&Bloei vereniging is gekoppeld aan een abonnement op het tijdschrift Groei&Bloei. Als je je op dit blad abonneert word je automatisch lid van de Groei&Bloei afdeling in je regio.

Verenigingsleden krijgen 1 keer per jaar ons Activiteitenoverzicht in de bus. We maken 6 keer per jaar een digitale Nieuwsbrief met aanvullende informatie. En je ontvangt dus 10 keer per jaar het prachtige tijdschrift Groei&Bloei. We bieden onze leden bovendien aantrekkelijke kortingen op cursussen, workshops en excursies. Interesse? Word nu lid

Het Groene Woud

Volkstuin:125 mm regen