Tuinreizen & excursies

Eéndaagse busreis

Elk jaar organiseert onze vereniging minstens één dagexcursie naar een aantal tuinen en/of plantenkwekers. Altijd weer gezellig; onze gezamenlijke hobby levert onderweg steevast voldoende gespreksstof op. En de prachtige tuinen en kwekerijen geven je nieuwe ideeën – en planten - voor thuis.

Voor meer informatie kun je terecht bij Paul Simons, tel. (0411) 673968 of per e-mail: paul.simons(at)live.nl

Buitenlandse reis

Vrijwel elk jaar maken we met onze vereniging een buitenlandse reis. In de zomer van 2017 bezochten we een aantal prachtige tuinen het zuiden van Duitsland. Deze reizen worden op maat gemaakt, waarbij we ernaar streven je een zo groot mogelijke verscheidenheid aan tuinen te laten zien. Er is bovendien volop gelegenheid om onderweg planten te kopen. Je overnacht in goede hotels op basis van halfpension met een goede keuken. Ook voor reizigers met dieetwensen.

Nieuwsgierig geworden? Bel of mail Marie José Meertens, tel. 073 5518620 of e-mail: mjscaf2(at)xs4all.nl

Hidcote Manor Garden (GB)
herfstbladeren
Een hele Tours - Blik op de Tuin 876