Tuinreizen & excursies

Eéndaagse busreis

Elk jaar organiseert onze vereniging minstens één dagexcursie naar een aantal tuinen en/of plantenkwekers. Altijd weer gezellig; onze gezamenlijke hobby levert onderweg steevast voldoende gespreksstof op. En de prachtige tuinen en kwekerijen geven je nieuwe ideeën – en planten - voor thuis.

Voor meer informatie kun je terecht bij Paul Simons, tel. (0411) 673968 of per e-mail: paul.simons(at)live.nl

Buitenlandse reis

Om de 2 jaar maken we met onze vereniging een buitenlandse reis. In 2015 bezochten we de Cotswolds in Engeland. En in 2016 werd voor het eerst ook een succesvolle reis in het najaar georganiseerd. We gingen toen naar Kent en East-Sussex, het zuidoostelijk deel van Engeland. Deze reizen worden op maat gemaakt, waarbij we ernaar streven je een zo groot mogelijke verscheidenheid aan tuinen te laten zien. Er is bovendien volop gelegenheid om onderweg planten te kopen. Je overnacht in goede hotels op basis van halfpension met een goede keuken. Ook voor reizigers met dieetwensen.

Nieuwsgierig geworden? Bel of mail Marie José Meertens, tel (073) 5518620 of e-mail: mjscaf2(at)xs4all.nl

Hidcote Manor Garden (GB)
Volkstuin:125 mm regen
Kerk in de tuin -  no. 815 week 37 2017