foto's

Welkom!

Wij zijn vereniging Groei&Bloei afdeling Het Groene Woud. De website van onze vereniging is er voor alle groenliefhebbers in Het Groene Woud. Of je nou graag tuiniert, van bloemschikken houdt, een moestuintje hebt of gewoon van planten en bloemen geniet .... bij ons kun je inspiratie opdoen en ervaring uitwisselen.

Nóg leuker vinden we het natuurlijk als je lid wordt! Onze regio telt 120 leden. Zij hebben een abonnement op het tijdschrift Groei&Bloei. Zo zijn ze automatisch lid van de vereniging Groei&Bloei in hun regio, in dit geval Het Groene Woud. Voor al deze leden organiseert de vereniging leuke activiteiten. Dat kan een bloemschikcursus zijn, een interessante lezing, een excursie of zelfs een mooie tuinreis.

Zin om mee te doen?

Je kunt je abonneren op het tijdschrift Groei&Bloei en meteen lid worden. Maar je kunt je ook gratis inschrijven voor onze Nieuwsbrief. Dan krijg je alle informatie op tijd per mail toegestuurd. Onze Activiteitenkalender staat ook op deze website onder Activiteiten en Actueel. Onder Agenda kun je bovendien ook opzoeken wat andere Groei&Bloei afdelingen te bieden hebben.

Oproep voor mensen in Boxtel en Lennisheuvel: stel je tuin open voor de Opens internal link in current windowopen tuinendag op 17 juni!

Heel graag tot ziens,

PS Je kunt de activiteiten, nieuwtjes, tips etc ook volgen op onze nieuwe facebook groep Opens external link in new windowG&B Het Groene Woud.

Kom naar de Tuinweek

Deze maand in Groei & Bloei

Alles is weer fris en groen
Blij van vrolijke akeleien