foto's
home

Welkom!

Wij zijn vereniging Groei&Bloei afdeling Het Groene Woud. De website van onze vereniging is er voor alle groenliefhebbers in Het Groene Woud. Of je nou graag tuiniert, van bloemschikken houdt, een moestuintje hebt of gewoon van planten en bloemen geniet .... bij ons kun je inspiratie opdoen en ervaring uitwisselen.

Nóg leuker vinden we het natuurlijk als je lid wordt! Onze regio telt 120 leden. Zij hebben een abonnement op het tijdschrift Groei&Bloei. Zo zijn ze automatisch lid van de vereniging Groei&Bloei in hun regio, in dit geval Het Groene Woud. Voor al deze leden organiseert de vereniging leuke activiteiten. Dat kan een bloemschikcursus zijn, een interessante lezing, een excursie of zelfs een mooie tuinreis.

Zin om mee te doen?

Je kunt je abonneren op het tijdschrift Groei&Bloei en meteen lid worden. Maar je kunt je ook gratis inschrijven voor onze Nieuwsbrief. Dan krijg je alle informatie op tijd per mail toegestuurd. Onze Activiteitenkalender staat ook op deze website onder Activiteiten en Actueel. Onder Agenda kun je bovendien ook opzoeken wat andere Groei&Bloei afdelingen te bieden hebben.

Heel graag tot ziens, bijvoorbeeld op de lezing van Cor van Gelderen op 20 februari 2018 over planten met een imago-probleem!

 

PS Je kunt de activiteiten, nieuwtjes, tips etc ook volgen op onze nieuwe facebook groep Opens external link in new windowG&B Het Groene Woud.

meer

Deze maand in Groei & Bloei

 

 

 

16
Feb
STORMSCHADE
15
Feb
angela’s tuin tussenfase