Het Groene Woud

Activiteitenkalender 2019

Benieuwd welke activiteiten wij voor het jaar 2019 op de kalender hebben staan? Download onze Activiteitenkalender en print hem uit, zodat je altijd een handig overzicht bij de hand hebt.

TIPS:

Er kunnen zich natuurlijk wijzigingen voordoen, dus raadpleeg voor de laatste actuele gegevens altijd nog even onze agenda!

Gebruik de zoekfunctie op de Agenda-pagina om te bekijken welke activiteiten andere Groei&Bloei-afdelingen organiseren.

Lezingen

In voorbereiding: lezing november 2019

Moestuinieren

Onze afdeling heeft sinds enkele jaren ook een gezellige actieve moestuingroep!

Van het vroege voorjaar tot ver in de herfst organiseren de leden gezamenlijke activiteiten rond moestuinieren en fruit telen. Dat kunnen bezoeken aan tuinen van moestuingroepsleden zijn, maar ook excursies naar bekende en minder bekende moes- en fruittuinen. In het voorjaar worden zelfgekweekte plantjes en zaden geruild. Je profiteert natuurlijk van de aanwezige kennis van de meer ervaren moestuiniers, maar de groep organiseert ook speciale instructieavonden waarop iedereen weer iets bij kan leren.

Op de sfeervolle jaarafsluiting in december worden dan weer de nieuwe plannen voor het volgende seizoen gesmeed.

Voor een overzicht van de activiteiten in 2019 zie het Programma.

Als je belangstelling hebt om je aan te sluiten bij de moestuingroep, stuur dan een mail naar Marie José Meertens.